Toronto: +1 (416) 322-2914   Kyiv: +380 (44) 253-30-94   Moscow: +7 (499) 124-1116

Імміграція у провінцію Острів Принца Єдварда

Prince Edward Island

Імміграція у провінцію Острів Принца Єдварда

Ця імміграційна програма призначена для інвесторів та підприємців, які планують відкрити новий бізнес в провінції Prince Edward Island, або купити існуючий і вести тут ділову діяльність. Заявник може проходити за данною категорією за наступних умов:

  • мати власні ліквідні кошти на суму, не менше $600,000 CAD, включаючи бізнес, нерухомість, грошові кошти на банківському рахунку;
  • зробити депозитний внесок у розмірі $200,000 CAD, який буде повернений після одного року проживання на території провінції і виконання умов щодо організації бізнесу;
  • здійснити ознайомлювальну подорож до провінції тривалістю не менше 5 робочих днів;
  • скласти іспит з англійської мови IELTS не менше ніж на 4.0 бали;
  • відповідати ряду вимог щодо віку, освіти та досвіду роботи.

Простіше кажучи, якщо заявник володіє власним бізнесом або є співзасновником бізнесу мінімум три року з останніх п`яти, йому необхідно пред`явити документи, що стосуються бізнесу та фінансові звіти за останні три роки. Процес проходження за цією програмою не є складним і складається з кількох етапів:

  1. Після перевірки отриманих від клієнта документів, відкривається файл.
  2. Через деякий час видається запрошення на сімейну пару для отримання в`їздних віз для ознайомлювального туру на Острів Принца Едварда та проходження інтерв`ю.

Інтерв`ю проходить у супроводі перекладача, тому складнощів не виникає.

В цей момент досилаються всі необхідні документи.

Ознайомлювальний тур триває 5 днів і включає в себе наступні етапи:

  • Ознайомлення з існуючими бізнесами з ціллю придбання підходящого бізнесу у подальшому.
  • Написання бізнес-плану, який необхідний для інтерв`ю, з професійним бухгалтером–економістом на місці.
  • Відвідування міністерства і проходження інтерв`ю з імміграційним офіцером.
  • Підписання «Депозитного договору».

 

  1. Після інтерв`ю та перегляду бізнес-плану, міністерство видає провінційний сертифікат на імміграцію. Впродовж 30 днів необхідно сплатити $200 000, згідно з «Депозитним договором», які потім повертаються при виконанні умов договору.
  2. Документи подаються на розгляд на федеральному рівні у канадське посольство, і виїздні візи для всієї родини на постійне місце проживання видаються після перевірок на стан здоров’я та безпеку.

На сьогоднішній день це найшвидший та найнадійніший варіант імміграції до Канади для ділових людей.

Детальну інформацію можна отримати під час особистої консультації з нашим спеціалістом.