Toronto: +1 (416) 322-2914   Kyiv: +380 (44) 253-30-94   Moscow: +7 (499) 124-1116

Бізнес іміграція

Business Immigration
Download PDF

Бізнес іміграція

Існує три види бізнес імміграції:
Програма для інвесторів

Якщо Ви успішний бізнесмен, ця програма – для Вас. Ви і Ваша сім`я отримають візи постійних жителів за прискореною програмою і з особливим підходом, як до VIP клієнтам особливої значущості. У процесі розгляду Ваших документів, можливо буде організувати зустріч з Міністром Економіки і Індустрії однієї з провінцій Канади.

Для успішного розгляду Ви повинні надати документи, які підтверджують, що Ви керуєте компанією або її власник, протягом повних двох років.

Крім цього інвестор повинен підтвердити за допомогою бухгалтерських звітів та інших фінансових документів, що він володіє майном (нерухомість, вартість активів підприємства, акції, інвестиції та ін) на суму не менш С $ 1 600,000.

Потім заявник інвестує в економіку Канади C $ 800,000 на 5 років. Ця інвестиція гарантується урядом Канади у формі боргового зобов`язання і повертається в повному розмірі (але без відсотків) через п`ять років. Дане боргове зобов`язання не може бути продано, але його можна використовувати в якості гарантії при одержанні позики.

За допомогою юридичної фірми Інни Коган Ви зможете отримати фінансування. Забезпечивши частину суми в розмірі С $ 120,000, Ви як інвестор можите отримати позику на суму, якої вам не вистачає від канадського банку. У цьому випадку, початкова інвестиція не повертається.

Крім загальних документів, необхідних при подачі заяви на іміграцію до Канади, Ви повинні надати наступні документи, що підтверджують вашу роботу:

  • Бухгалтерські баланси компанії за останні 5 років
  • Корпоративні та особисті виплати прибуткового податку
  • Банківські звіти
  • Ліцензії
  • Оцінки нерухомості
  • Копію Статуту компанії
  • Рекомендаційні листи
  • Рекламні матеріали

Переваги:

  1. Не потрібно проходити попередній відбір
  2. Не потрібно здавати тест IELTS (або TEF) і взагалі показувати знання англійської або французької мови
  3. Якщо ви відповідаєте всім вищезгаданим вимогою, то прохідний бал набирається автоматично.

Якщо у Вас виникли питання по даній програмі, Ви можете зв`язатися з юридичною фірмою Інни Коган або звернутися до одного з наших представництв.

Підприємці

Канада вітає іміграцію успішних бізнесменів, які внесуть свій внесок у розвиток економіки країни. Для підтвердження статусу успішного бізнесмена Вам необхідно підкріпити Ваш досвід ведення бізнесу офіційними документами. Ви повинні володіти компанією, яка відповідає таким вимогам: у Вашій компанії повинні працювати як мінімум два працівники на умовах повної зайнятості; річний грошовий оборот Вашої компанії має становити C$500,000.00, а чистий річний прибуток – C$50,000.00.

Кожен заявник за даною програмою буде викликаний для проходження інтерв`ю. Підготовка до такого інтерв`ю є невід`ємною частиною наших послуг.

Успішна іміграція з даної програми повністю залежить від рівня професіоналізму при підготовці необхідних документів, які підтверджують, що Ви, як бізнесмен, будете успішні і в Канаді. Міжнародна юридична фірма з питань іміграції Інни Коган допоможе Вам у цьому.

Самостійна зайнятість

Даний вид іміграції призначений для тих людей, які мають особливі досягнення у сфері культури, мистецтва та спорту. У видатних художників, артистів, музикантів чи спортсменів є можливість почати свою власну справу у вищезгаданій сфері, передаючи свої навички та вміння канадським студентам, і тим самим роблячи значний внесок у розвиток культури Канади.

Дана програма також дозволяє імігрувати до Канади фермерам, які організують або придбають там фермерське господарство. Уряд Канади передбачає суттєві пільги для фермерів за допомогою безвідсоткових позик або зниження податкової ставки на тривалий період.

На відміну від програм для інвесторів і підприємців дана програма не передбачає жодних вимог щодо мінімального розміру Вашого капіталу. Тим не менше, Ви повинні переконати іміграційного офіцера, що у Вас достатньо коштів для Вашого впорядкування та благоустрою Вашої родини, а також для фінансування обраної Вами діяльності.